Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

По Салтиков-Шчедрин: „Заговори за патриотизъм. Явно да открадне нещо иска” PDF Print
Written by СПРАВЕДЛИВОСТ   
Четвъртък, 10 Март 2016 04:37

Страхотно попадение в една вестникарска статия днес.

Специалистката по всичкология – г-жа Кунева-Пръмова, откри топлата вода: „Най-големият проблем на българина е липсата на справедливост”.

В контекста на  тази заявка, г-жа Кунева-Пръмова като заместник министър-председател и министър / на какво и да е / предложи  нова тарифа на  държавни такси за обжалване на обществените поръчки пред КЗК / от 1000 – до 5 000 лв. , плюс още от 500 до  2 500 лв., ако пък реши да обжалва негативното решение на КЗК пред съда/, с  което се ликвидира в зародиш всяка мисъл на дребния и среден / по българските мащаби/ , дребнобуржоазен частник да се противи на държавната власт.

Нищо, че най-сетне, след 5 години терзания  „а ла Хамлет” Върховният административен съд да прие тезата на ГИ „Справедливост”, че :”Таксите са услуга. Нейната цена пряко влияе на достъпа до правосъдие и тя е измерима като размер”. Дали ще реши така, ако отново се обжалва 4% - товата такса за водене на граждански дела или пък „такса- смет на Столична община оглавявяна от ГЕРБ”. Дано, ама-надали….

И като финал – изявление на българският „Батман” – „ България изрази готовност да приема  1200 бежанци, досега са дошли само двама, като единият си тръгнал!?”

 

Та , другарю Борисов, най-доброто, което можете да направите за българите е вместо магистрали и спортни площадки, да поискате еврофинансиране на разширение на  Терминал-2 - достатъчно е само за сектора – „Заминаващи”…

AddThis Social Bookmark Button
 

Add comment

Security code
Refresh

Адв. Иван Груйкин в ТВ Скат - зависимата съдебна система, защо няма съд за политици

FACEBOOK

Харесай spravedlivost.net

Адв. Иван Груйкин в Нова ТВ - за незаконните такси на държава и общини

Присъедини се към страницата ни във Фейсбук

Д-р Кацаров за държавната политика в здравеопазването

Общото между социализма и нацизма

Какво е Капитализъм и кое е общото между Социализъм, Фашизъм, Комунизъм и Нацизъм

Пресконференция на Справедливост в Русе 15.02.2012

ПЕТИЦИЯ

Петиция за Лустрация агентите на Държавна Сигурност на Комунистическа България

Media RSS


You are here  : Начало