Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

„КОЙ” в един от редките моменти на реалното си измерение PDF Print
Written by СПРАВЕДЛИВОСТ   
Понеделник, 22 Февруари 2016 04:26

Адв. Диньо Бозаджиев

„КОЙ” в българския политически живот е нещо като ЧУДОВИЩЕТО  от „Лох Нес”. Мнозина са го виждали, но когато трябва да се докаже  същестувуването му– то по неведоми пътища става невидимо.

Българският „КОЙ”  обаче, по неволя се налага периодично да се показва над блатото, в което е удавило целукупното българско население. В последните няколко дни му се наложи по принуда да се покаже неколкократно:

1. В спешен порядък прогласува 11 инспектори към ВСС. За неинформираните за това е необходимо квалифицирано мнозинство от  всички народни представители – т.е. над 160. Настана чудо – не само , че се явиха в залата над 160 депутати,  но и над 160 гласуваха за точно 11 от всичките 20 кандидати. И никой от гласуващите не успя да обясни пред медиите  / не че те му зададоха този въпрос/– що за чудо се е случило , че цели поне 161 души са гласували точно за определени имена, при това предложени от политически сили, без дори да ги познават, загърбвайки „кардиналните си политически различия и цели”!?. А от тях – 4 –ма предложени от ГЕРБ, n – броя от БСП, n – броя от Атака, n – броя от НФСБ, РБ и вся остальная….

2. Днес, мнозинство от всички присъстващи народни предсатвители, в т.ч. на : БСП, АТАКА, ДПС гласуваха „за” избирането на  „герой болгарского правозащитного порядка” – товарищ Цветан Цветанов ,да оглави една от най-важните комисии  в НС – Комисията по национална сигурност и обществен ред. Най-атрактивният подсъдим през последните три години – със 100% успеваемост в „битката” с Прокуратурата за последния век – ще продължи да раздава правосъдие от парламентарната трибуна, ще мотивира новите операции  на правозащитните органи с имена на магистрати /неудобни нему/, ще мотивира подслушване на целокупния вражески български народ и т.н. и т.н.    А ние пък – ЩЕ МУ ПЛАЩАМЕ десетките осъдителни присъди за нарушени човешки права в битността му на министър на МВР – то „МУ”.

3. Товарищ Бойко /Борисов/ изготви обстоятелствената част от бъдещия си обвинителен акт за корупция, обозначавайки и предмета – отменените търгове за обществени поръчки, които сумарно надхвърлят 1 млд лева!?

Преведено на прост език – не си изпълнихте ангажимента и къде е „МОЕТО ?” или – няма как момчета – „ХВАНАХА НИ !” / кой ги е хванал е друг въпрос – че не са ДАНС и Цацаров е ясно/.

Горните две действия СЛЕДВАХА  третото.!

Просто „КОЙ”  строи редиците, мина пред строя и доволно преброи живите – „ДОСТАТЪЧНИ СА”!

 

А днес е 19 февруари – най-трагичния ден от българската история – АПОСТОЛЪТ  си отиде на този ден преди 153 години…. Но  онова - с многото удивителни стои – със все по-страшна сила- „НАРОДЕ-Е-Е????”

AddThis Social Bookmark Button
Последно променен на Понеделник, 22 Февруари 2016 04:34
 

Add comment

Security code
Refresh

Адв. Иван Груйкин в ТВ Скат - зависимата съдебна система, защо няма съд за политици

FACEBOOK

Харесай spravedlivost.net

Адв. Иван Груйкин в Нова ТВ - за незаконните такси на държава и общини

Присъедини се към страницата ни във Фейсбук

Д-р Кацаров за държавната политика в здравеопазването

Общото между социализма и нацизма

Какво е Капитализъм и кое е общото между Социализъм, Фашизъм, Комунизъм и Нацизъм

Пресконференция на Справедливост в Русе 15.02.2012

ПЕТИЦИЯ

Петиция за Лустрация агентите на Държавна Сигурност на Комунистическа България

Media RSS


You are here  : Начало